Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Καταγγελία - "Τέρατα" στην πολεοδομία Πειραιά!


Αρκετά Ε-μαίηλ έχουμε λάβει τον τελευταίο καιρό για ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τον Δήμαρχο Πειραιά Κον Μιχαλολιάκο.

Στο τελευταίο μάλιστα λάβαμε και μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία,τα οποία και προτιθέμεθα να δημοσιοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον.

Έως τότε όμως σας έχουμε ένα γρίφο.

Αρχιτέκτονας  ο οποίος εργαζόταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ, μετακινήθηκε  στην Νομαρχία και ...


... εδώ και λίγες μέρες βρέθηκε στην πολεοδομία Πειραιά.

Ο κύριος αυτός ο οποίος περιφέρεται στους διαδρόμους της πολεοδομίας δεν χάνει στιγμή την ευκαιρία να διαλαλεί ότι είναι αρχιτέκτονας !

Καλά Κύριε αρχιτέκτονα δεν είστε και ο μόνος !

Ο εν λόγω αρχιτέκτονας πρέπει να είναι όμως ο μόνος ο οποίος στην μετακίνησή του από το ΥΠΕΧΩΔΕ στην Νομαρχία έχασε τον υπαλληλικό του φάκελλο όπου μέσα υπάρχουν όλα τα στοιχεία που δείχνουν το πως και γιατί τέθηκε σε διαθεσιμότητα και απολύθηκε λόγω χρηματισμού !!!

Τώρα εργάζεται στην πολεοδομία Πειραιά και ... εδώ τίθεται το ερώτημα

ΠΩΣ είναι δυνατόν να επανήλθε στο δημόσιο ;;;

Επίσης μαθαίνουμε ότι στο Τεχνικό Γραφείο της κόρης του, αυτός είναι που διεκπεραιώνει όλες τις υποθέσεις ! Συνάδει αυτή του η εξωτερική δραστηριότητα με την δημοσιοϋπαλληλική του ιδιότητα;

Ακούει ο Δήμαρχος; Ποιος άραγε μπορεί να απαντήσει στο quiz?

Σύντομα θα δημοσιεύσουμε ονόματα και στοιχεία από τον "χαμένο" φάκελλο !

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα καμώματα του εν λόγω κυρίου !!!


Βροχή τα Ε-μαίηλ που έχουμε λάβει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στην Πολεοδομία του Πειραιά και αυτό δείχνει ότι το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο.
Πραγματικά είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιες επιστολές να δημοσιεύσουμε.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν αντέχει άλλο τους μεσάζοντες.

Επιλέξαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω  επιστολή αναγνώστη μας (Τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας).

Αφού πρώτα σας συγχαρώ για την ιστοσελίδα σας, θα ήθελα να ...
... προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στον αγώνα ενάντια στη διαφθορά που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη μητέρα της διαφθοράς που είναι η πολεοδομία. Σε σχετική ανάρτηση σας με τίτλο "τέρατα" στην Πολεοδομία Πειραιά , που είναι πέρα για πέρα αληθινή, καλό θα ήταν οι αναγνώστες σας να γνωρίζουν και τα παρακάτω.

Ο εν λόγω " κύριος" ,που κατά αξιόπιστες πληροφορίες στηρίζεται από το ιδιαίτερο γραφείο του Δημάρχου Πειραιά (!), προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αναλάβει τη Δ/νση της πολεοδομίας παραγκωνίζοντας αξιόλογο στέλεχος με εμπειρία ετών και με ισχυρότερους τίτλους σπουδών !.

Ο στόχος του , πέρα από τη θέση του προϊσταμένου, είναι και για να προωθήσει στη συνέχεια άλλον συνάδελφό του με τον οποίο υπάρχει αγαστή συνεργασία στις εκδόσεις αδειών και εγκρίσεις κατασκευών ( με το αζημείωτο) στα νησιά του Σαρωνικού που λυμαίνονται μαζί εδώ και πολλά χρόνια.

Το εν λόγω χαριτωμένο "δίδυμο", μέχρι πρότεινος, είχε και τη βοήθεια θηλυκού συναδέλφου που την "έκανε" πρόσφατα με ελαφρά πηδηματάκια σε άλλη υπηρεσία για να συνεχίσει από εκεί το "έργο" της.

Σήμερα τα παιδιά ζορίζονται γιατί έχουν μείνει χωρίς μαμά γι΄άυτό και προσπαθούν εναγωνίως να βρούν άλλα στηρίγματα. Έχουν όμως " γνώση οι φύλακες" όπως λέει ο λαός.

Αλλά ας έλθουμε στο δια ταύτα. Καλείται ο κ.Μιχαλολιάκος να βάλει τάξη στα πράγματα εδώ και τώρα και να αποδώσει δικαιοσύνη. Αλλά πριν αρχίσει να ψάχνει, ας φροντίσει κατ' αρχήν,να μετατεθούν (για να μην πω παραπεμφθούν με το ερώτημα της απόλυσης) οι εν λόγω "κύριοι" σε 'αλλες υπηρεσίες για να ανασάνει λίγο ο κόσμος, που η υπομονή του έχει εξαντληθεί προ πολλού.




Αν ενδιαφέρεται ο Δήμος ή κάποιος εκεί πέρα, τότε ας μας στείλει κάποια επίσημη απάντηση στο email μας kataggelies24@gmail.com ή αν θέλει κάτι παραπάνω ( όπως στοιχεία και ονόματα ).